Kvinnofolkhögskolan i Göteborg söker en IT-tekniker

Kvinnofolkhögskolan i Göteborg söker en IT-tekniker

Om arbetsplatsen

Kvinnofolkhögskolan är en feministisk folkhögskola i centrala Göteborg. Här arbetar och studerar kvinnor och transpersoner i olika åldrar, med olika bakgrund, mål och studievanor. Vi har kurser på grundskole- och gymnasienivå samt kurser inriktade på feministiska studier. Gemensamt för undervisningen på alla kurser är att de har genusperspektiv.

Kvinnofolkhögskolan följer aktuella kollektivavtal på arbetsmarknaden.  

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet i IT-frågor och är van med att hantera Google Suite. I ditt arbete jobbar du självständig för Kvinnofolkhögskolans knappt 40 anställda. Kvinnofolkhögskolan använder Google Suite Enterprise for Education. Du samarbetar också med skolans konsult kring frågor som omfattar övergripande hantering, förvaltning och utbildning i Google Suite-relaterade frågor.

Din tjänst inkluderar följande:

  • Inköp/leasing, vård och utveckling av digital infrastruktur och utrustning såsom wifi, skrivare/kopiatorer, servrar, datorer, projektorer och mobiltelefoner.
  • Installation och uppdateringar av program och virusskydd på skolans datorer.
  • Överblick och kunskap om avtal och licenser som rör IT, programvara och molntjänster.
  • Administration av skolans molntjänster (Google Classroom, Gmail, Google Drive, Zoom, mm), domäner och e-postkonton för personal och deltagare.
  • IT-support till personal och deltagare. 

Kvalifikationer: Du ska ha mycket god datorvana samt lägst gymnasieutbildning. Du gillar att samarbeta i team. Du har god förmåga att arbeta självständig och är problemlösningsorienterad. Du är nyfiken på att ta till dig nya kunskaper samt att du gärna delar med dig av din kompetens och erfarenhet. Du ska vara intresserad av den pedagogiska verksamheten och ha en bred kulturkompetens.

Meriterande för tjänsten är kunskap om folkbildning och feminism och kunskap om/erfarenhet av folkhögskola, feministiska och kvinnorörelser. 

Övrig information: Läs mer på www.kvinnofolkhogskolan.se

Sista ansökningsdag: 2020-12-15

Tillträdesdag: Tillträde enligt överenskommelse

Anställningsform: Tjänsten är tillsvidareanställning på 50 % som inleds med provanställning.

Omfattning: Deltid

Antal tjänster: 1

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Mariya Voyvodova, tf rektor, mariya.voyvodova@kvinnofolkhogskolan.se, Mobil: 0761-267 957

Facklig företrädare: Pia Sundh, Lärarförbundet, expedition@kvinnofolkhogskolan.se, 031-780 35 00