Stödföreningen

Stödföreningen

Välkommen som medlem i Kvinnofolkhögskolans Stödförening!

Kvinnofolkhögskolans stödförening är en ideell förening, öppen för alla kvinnor och transpersoner som vill stödja och utveckla Kvinnofolkhögskolan. Föreningen är partipolitiskt obunden. Verksamheten varierar från år till år och medlemmarna har möjlighet att påverka programmet. Årsmöte hålls varje år före april månads utgång. Vårutflykt, promenader och föreläsningar har anordnats de senaste åren.

Som medlem i Stödföreningen kan du registrera dig och få ett lånekort och tillgång till skolans bibliotek och övriga lokaler. Du kan också ta initiativ till att tillsammans med andra kvinnor bilda en grupp som använder skolan som sin mötesplats.

Vi i styrelsen hoppas att du vill delta i verksamheten. Kontakter med medlemmarna försöker vi ha genom tre medlemsutskick varje år, före och efter årsmötet samt i början av hösten. Dessutom kan du få information via mejl mellan utskicken. Genom skolans expedition kan du få kontakt med någon i styrelsen. Vi hälsar dig välkommen och hoppas du ska hitta vägen såväl till skolan som till föreningens verksamhet. Vi vill bli fler aktiva!

Årsavgift

Årsavgiften till stödföreningen är 100 kronor. Gåvor och medlemsavgifter till Kvinnofolkhögskolans stödförening kan nu även betalas med swish:

Swish nr: 123 392 36 79

Skriv Medl. + ditt för- och efternamn, samt din e-post. (100 kr)  eller Gåva (Valfri summa). Tänk på att alltid ange vad du betalar för annars ser vi det som en välkommen gåva, tex  fika på en programkväll eller kurs- eller materialkostnader. Om du betalar för mer än en person med swish, swisha helst två gånger: Du har bara 50 tecken.

Du kan även välja att betala som tidigare till vårt bankgiro: 

Bg: 5814-6044 

Allt är kopplat till vårt eget konto i Handelsbanken. 

Ansvarig för medlemsregistret i styrelsen är Birgitta Koonce. Hon svarar på mail: kvi.stodforening@kvinnofolkhogskolan.se

Stödföreningens styrelse

Ordförande: Eva Lindholm 

Medlemsansvarig: Birgitta Koonce

Agneta Wirén

Parvaneh Hajilou

Linnea Sjöberg

Gunn Svensson

Thyra Nielsen

Kassör: Pia Sundh