6 januari 2019

Sista chansen: Antagningsworkshop för Fokus: Teater eller Film, text & performance

 

För två av våra konstnärliga heltidskurser med Feministiskt fokus håller vi snart en sista-sekunden- antagningsworkshop inför terminsstarten vt 2019.

 

Tid: Söndag 6 januari kl 14 – 17

Plats: Kvinnofolkhögskolan, ingång från Kryssdäcket, Masthuggstorget

 

 

Feministiskt fokus: Film, text & performance

Har du ett konstnärligt arbete som du behöver tid, handledning och ett feministiskt sammanhang för att genomföra? På kursen Film, text & performance arbetar du konstnärligt självständigt, praktiskt och teoretiskt. Du får handledning – både individuellt och kollektivt, föreläsningar, workshops, samtal, gemenskap, hjälp med att strukturera ditt arbete och utmaningar att pusha dina konstnärliga gränser. Vi gör också offentliga visningar av våra arbeten.

Mer info och länk till ansökan hittar du HÄR!

 

Feministiskt fokus: Teater

Brinner du för politisk teater? Vill du ägna en termin åt att arbeta med sceniska, feministiska gestaltningsstrategier och samtidigt utforska halvmask, clowneri och rörelse? Kursen Feministiskt fokus: Teater är ettårig men öppnar nu upp för möjligheten att läsa endast en termin, våren 2019.

Mer info och länk till ansökan hittar du HÄR!

 

Kurserna går på heltid, 7 januari – 7 juni 2019 på Kvinnofolkhögskolan.

OBS! Du måste inte vara föranmäld till workshopen den 6 januari. Eftersom vi vet att det är svårare att få kontakt med oss under jullovet så går det  bra att fylla i en ansökan på plats.

 

(Nästa kursstart för kursen Feministiskt fokus: Regi & ledarskap är först i augusti 2019.)