6 april 2019

FOFF Göteborgs Barnprylmarknad

FOFF Göteborg inbjuder till vårens barnprylmarknad lördagen den 6 april 2019 kl 11-14!

Massor av fina saker till barn och baby: kläder, leksaker, böcker, skor & stövlar, babytillbehör, cyklar, vagnar, sängar och mycket annat! Även gravid- och amningskläder.

Plats: Kvinnofolkhögskolan Göteborg
Observera att ingången är från Masthuggstorget (Kryssdäcket) och inte från Första Långgatan!
(läs mer om lokalernas tillgänglighet längre ner i eventet)

TIPS till alla våra besökare:
Ta gärna med dig en egen stor kasse om du tänkt handla mycket. Bra att ha både när du går runt och samlar ihop det du ska köpa och när du har köpt allt och ska bära hem det. :-)

Betala gärna med Swish eller kort! Vi tar även kontanter.

Alla är hjärtligt välkomna till vår fenomenala marknad!
Sprid gärna detta event till alla du känner!

VARMT VÄLKOMNA!

//Forum för feministiska föräldrar – Göteborg

https://www.facebook.com/groups/foffgoteborg

PS1: *Information om tillgänglighet*
Observera att marknadslokalen ligger en trappa upp och det finns inte någon hiss i den del av huset som vi har tillgång till. Detta – plus att det är mycket folk i lokalerna så det kan bli trångt att ha med barnvagn – innebär att barnvagnar helst inte bör tas med in i lokalen utan dessa bör parkeras utanför. Där finns även utrymme under tak, om det skulle regna.
Så för dig som t ex har ett sovande barn i barnvagn med dig ta gärna med dig ett bärdon för att bära barnet när du går in, eller en kompis som kan passa ditt sovande barn medan du går in. :-)
Behöver du ta med barnvagnen upp så rekommenderar vi dig att komma under den sista timmen, ca kl 13-14, då det brukar vara mindre folk i lokalerna.
(Det finns alltid mycket prylar kvar även mot slutet)

PS2: *Information till dig som vill sälja*
Läs först igenom instruktionerna på vår hemsida:
http://foffgbg.blogspot.se/p/barnprylmarknad.html
Information om datumsläpp för säljarkoderna kommer på mail när det närmar sig, till alla som står på vår maillista. Vill du stå med på den, skicka ett mail till foffmarknad@gmail.com
(Obs: vi är en ideell förening som sköter detta helt och hållet på vår fritid, därmed kan svar på mail dröja några dagar. Tack för din förståelse!)