Kakor

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används för vissa av webbplatsens funktioner.

Kakor på kvinnofolkhogskolan.se används framförallt vid följande tillfällen:

Statistik

Det sätts en kaka redan när du anländer till webbplatsens startsida. Det är statistikverktyget WP SlimStat som använder kakor för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken.

Formulär

Om du skickar in ett formulär så kommer en kaka att sändas till din dator.

Delafunktioner

Kakor skickas om du använder “Dela”-knappen för att tipsa andra om en sida på kvinnofolkhogskolan.se. Detta gäller alltså sociala funktioner som till exempel Facebook och Twitter. Mer information om hur de använder kakor hittar du i deras sekretessvillkor.

Video och ljud

Ibland bäddar vi in videor från exempelvis YouTube eller ljud från webbplatser som SoundCloud. De använder något som kallas för Flash-kakor. Mer information om hur de använder kakor hittar du i deras sekretessvillkor.

Så nekar du lagring av kakor

Vill du inte tillåta att kakor används har du möjlighet att ändra inställningarna i din webbläsare så att du antingen automatiskt alltid nekar till lagring av kakor eller att du för varje specifik webbplats har möjlighet att avgöra om kakor skall tillåtas. I din webbläsare finns också möjlighet att radera kakor som lagrats tidigare. Se din webbläsares hjälpavsnitt om du är osäker på var du finner dessa inställningar.

Mer information om kakor

Post- och telestyrelsens webbplats kan du hitta mer information om kakor.

Ansök