Möt Selamawit, deltagare på Your Silence Will Not Protect You

Några frågor till Selamawit, deltagare på vår feministiska skrivarkurs Your Silence Will Not Protect You! Kursens ansökan stänger den 17 maj. Selamawit bor i Norge så svaren är på norska. Vi har ju deltagare från några av våra grannländer också, vilket vi är glada för.

Varför är det viktigt för just dig att skriva? Vad skriver du om?

Jeg skriver om mye forskjellig. Gjennom å skrive får jeg øve meg på å sette meg og mitt i sentrum. Og jeg får mulighet til å sette ord på og skape en verden hvor jeg lager reglene. Jeg liker blant annet å utforske og å leke med tid som konsept, og å veksle mellom ulike perspektiv. Jeg tror jeg skriver fordi jeg ofte har savnet litteratur hvor jeg tydelig kan se meg selv i tekstene.

Varför har du valt att gå den här kursen?

Jeg har valgt dette kurset fordi jeg ønsket å oppsøke et litterært miljø hvor inngangen er at vi har en maktanalyse i bunn av våre samtaler og i valg av tekster, og hvor interseksjonalitet får en naturlig plass når vi leser litteratur. At det i tillegg er mulig å diskutere tekster i seperatistiske rom har gjort det mulig for meg å finne mange likesinnede.

Vem/ vilka tycker du borde söka kursen?

Kurset passer for alle som ønsker å utfordre seg selv og sitt blikk, og som ønsker å utforske skriving innenfor trygge rammer.

Tack Selamawit!

Sök till Your Silence Will Not Protect You!

Här kan du läsa mer om Your Silence Will Not Protect You.

Kursen ges som en skrivarkurs på distans och ett projektår, båda med studietakten 25 %.

Välkommen med din ansökan!