Elin Åberg

Möt Elin Åberg, tidigare deltagare på Film, Text & Performance

Här får du träffa Elin Åberg som tidigare har gått kursen Film, Text & Performance.

Vilken kurs har du läst på Kvinnofolkhögskolan och varför sökte du dit?

Jag sökte till Film, text & performance art.

För att jag är intresserad av både av att få lära mig utveckla mitt skrivande och samtidigt ha kul med text. 

Jag älskar film så det kändes självklart på något sätt för mig. 

Performance hade jag ingen erfarenhet av alls och det var något jag ville utforska med. 

Att allting är i en feministisk atmosfär kände jag var väldigt roligt då jag älskar att utveckla mina kunskaper och särskilt i ett sånt viktigt ämne som feminism. 

Hur är det att vara deltagare på Kvinnofolkhögskolan?

Min tid på Kvinnofolkhögskolan var så viktig för mig. Här fick jag möta andra kvinnor som alla har så viktiga erfarenheter och klimatet på skolan är underbart. Det kommer jag nog inte hitta någon annanstans. Det är unikt. 

Vad gör du annars/nu?

Jag läser hotell management och besöksnäring i Göteborg och är mamma heltid. Jag skriver mycket texter och har tack vare den här kursen kunnat ta mig själv mer på allvar som konstnär, och nu skriver jag en bok. 

Tack Elin!

Här kan du läsa om Film, Text & Performance.
Välkommen att söka, sista ansökningsdatum är den 25 maj.

Foto: Privat