kurser

Lediga kursplatser hösten 2017

Har du bestämt dig för att studera i höst?

Ta chansen att läsa in grundskole- eller gymnasiebehörighet, fördjupa dig inom filmaktivism och teater eller förbered dig för ett jobb. Just nu har vi enstaka lediga platser på följande kurser:

Allmän kurs, anpassad studietakt (Grundskole- och påbörjad gymnasienivå)

Allmän kurs, SAS-inriktning (Grundskolenivå)

Allmän kurs (Gymnasienivå)

Feministiskt fokus: Teater (helfart)

Feministiskt fokus: filmaktivism (helfart)

Tveka inte att kontakta kursansvarig eller skolans expedition om du har funderingar! Din ansökan behandlas snabbt och du får svar så fort det är möjligt.

OBS! Alla kurser är CSN-berättigade.

Folkhögskolestudier

På folkhögskola har du själv möjlighet att utforma kursinnehållet så att det passar just dina förutsättningar, erfarenheter och intressen. Studierna ger dig en bred allmänbildning och ökad medvetenhet om dina egna och omvärldens villkor. Du utvecklar ditt kritiska tänkande, din självständighet, självförtroende och din samarbetsförmåga.

Deltagarinflytande, demokrati, feminism och vardagssolidaritet är fyra viktiga hörnpelare för skolan.

Frågor?

Telefon (expedition): 031-780 35 00
Mail: kvinnofolkhogskolan(at)kvinno.fhsk.se

Läs mer om hur du söker och vilka andra kurser du kan söka till.