forskola

Förskollärare sökes till Kvinnofolkhögskolans Montessoriförskola

Kvinnofolkhögskolans Montessoriförskola söker Dig som har intresse för jämställdhetsfrågor och vill arbeta med barns lärande tillsammans med vårt arbetslag.

Vi är ett litet självständigt team med två Montessoriförskollärare i en barngrupp på 18 barn. Vi arbetar nära ihop med korta beslutsvägar och rak kommunikation. Vår vision är att tillsammans skapa en verksamhet med hög kvalitet som utgår från en helhetssyn på det nyfikna barnet och där vi redan i förskolan lägger grund för det livslånga lärandet och respekten för allas lika värde.

För att trivas hos oss behöver Du vara en person som är professionell i sitt yrke, engagerad och flexibel samt ser möjligheter till utveckling av både Dig själv och vår verksamhet. Vi strävar ständigt efter att vara en av de bästa förskolorna i Göteborg och är stolta över det arbete vi gör.

Meriterande som förskollärare är ett professionellt yrkesutövande, engagemang och flexibilitet samt att se möjligheter till utveckling av både sig själv och förskolans verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och ett krav är att du har en förskollärarutbildning.

Välkommen att skicka in Din ansökan med CV och ett personligt brev om varför Du vill arbeta med oss till: eva.fahl(at)folkbildning.net

Ansökningarna behandlas efterhand då de inkommer, dock senast 29 maj 2017.

Vid frågor ring Kvinnofolkhögskolans expedition: 031-780 35 00